James Potter en Bram Leerkes nieuwkomers 2023

Het seizoen is nog niet helemaal ten einde, maar achter de schermen is al hard gewerkt aan de selectie voor seizoen 2023. De eerste nieuwkomers die we bekend maken zijn James Potter en Bram Leerkes. Beide renners zijn 20 jaar en volgend seizoen derdejaars belofte.

James Potter uit Amersfoort komt over van het Dutch Food Valley Cyclingteam. Hij is geen onbekende voor onze ploeg, want door de clubcombinatie in de U23 Road Series reed hij al enkele koersen in het Sensa-shirt. Potter werd dit seizoen onder andere dertiende op het NK Beloften, zevende in de Bergomloop Simpelveld en vorige week won hij het NK voor Studenten op de Wageningse Muur.

Bram Leerkes uit Twello reed de afgelopen twee seizoenen voor Wielerploeg Groot Amsterdam (WPGA).  Leerkes maakte dit seizoen onder andere indruk in de Bergomloop Simpelveld, waar hij tweede werd. Verder reed hij een internationaal programma met koersen in onder andere Kroatië, Denemarken en Groot-Brittannië. Een ander hoogtepunt was deelname aan de Giro d’Italia U23.

We heetten James en Bram van harte welkom bij de ploeg en kijken uit naar een mooi seizoen!