Zeven nieuwkomers in selectie 2018

De selectie van het Sensa-Kanjers voor Kanjers Cyclingteam verwelkomt in het nieuwe wielerseizoen maar liefst zeven nieuwe renners. Bekendste nieuwkomer is routinier Rens te Stroet. De 28-jarige coureur uit Keijenborg komt over van de continentale formatie Destil-Piels. Naast de komst van Te Stroet wordt er vooral ingezet op verjonging.

Het Sensa-Kanjers voor Kanjers Cyclingteam profileert zich als de opleidingsploeg van Oost-Nederland. Onder de nieuwkomers zijn dan ook vijf beloften. Joren Bloem (Brummen), Lars de Bot (Denekamp) en Gijs Leemreize (Ruurlo) maken de overstap van de junioren. Ook de 18-jarige Sven Tellegen (Hattem) en de 21-jarige Juriaan Vos (Zevenaar) zijn komend seizoen belofte. De 24-jarige Tim Scholten uit Denekamp is de zevende nieuwkomer. Hij komt over van UWTC De Volharding.

Naast de zeven nieuwkomers bestaat de selectie volgend seizoen uit: Lorenzo Harbers, Arjan Hofman, Xaf Houwers, Jelle Johannink, Maarten Lubbers, Timon Ratering, Wiebe Scholten, Mark Schreurs, Christian Varweg, Yannick Vrielink, Danilo Wattez en Wessel Zennipman.

Hoogtepunten in het afgelopen seizoen waren onder andere de zege in de Ronde van de Achterhoek en de derde plaats in de KNWU Clubcompetitie. De komende weken blikken we op de website en social media terug op dit succesvolle wielerseizoen. Daarnaast maken we uitgebreid kennis met de zeven nieuwe gezichten binnen de ploeg.