Trainingsweekend op vakantiepark De Twee Bruggen

Met nog een ruime maand voor de start van het seizoen werd afgelopen weekend het tweede trainingskamp afgewerkt. Op vrijdag is er een bezoek gebracht aan voedingspartner Sportvoedingwebshop.com. Zaterdag en zondag zijn er twee goede trainingen uitgevoerd en ’s avonds werd er aan het teamgevoel gewerkt.

Vrijdagavond kwam het gehele team samen bij het Experience Centre van Sportvoedingwebshop.com. De sportvoedingspartner van het team; komend jaar alweer voor het derde jaar op rij. In Zenderen kregen de renners uitleg over de verschillende producten van Sportvoedingwebshop.com en het gebruik hiervan.

Om stipt 10 uur op zaterdagochtend vertrok het team voor de eerste training van het weekend. Een duurtraining van ruim 4.5 uur waarin een aantal afwisselende oefeningen waren verwerkt. Zo werd er een ploegentijdrit gedaan op de wielerbaan in Eibergen, sprintoefeningen waarin de sprint aangetrokken werd door ploeggenoten en sprintjes vanuit stilstand bergop. Na het avondeten werd er tijd besteed aan de teambuilding. De ploegleiding had in samenwerking met enkele renners een avondprogramma voorbereid. Hier werd onder andere gesproken over wat iedereen van elkaar verwacht komend jaar. Een leerzame avond waar ook een hoop ruimte was voor humor.

Op zondag werd er een tweede training van ruim 4 uur afgewerkt. Met oefeningen als sprintend een gat dichtrijden, een tijdrit op de dijk en krachtblokken bergop zat ook deze training vol variatie. De gehele ploeg liet afgelopen weekend een gemotiveerde indruk achter. Er is hard getraind, veel samengewerkt en plezier gemaakt.