Droom komt uit voor mechanieker Tom Spekschoor

Het Kanjers voor Kanjers Cyclingteam is in de eerste plaats een ploeg waar talentvolle renners uit de Achterhoek zich kunnen profileren. Maar dat geldt blijkbaar ook voor de begeleiding. Vorige week meldde onze mechanieker Tom Spekschoor namelijk dat hij onze ploeg gaat verlaten, omdat hij het volgende seizoen als mechanieker aan de slag kan bij het professionele Argos-Shimano. En om in zijn eigen woorden te spreken: “Dat is een droom die uitkomt!”

Tijdens het Achterhoek Wielerspektakel sprak Tom bij toeval één van de renners van Argos-Shimano die vertelde dat de ploeg nog op zoek was naar een extra mechanieker. Vervolgens ging het snel en binnen twee weken was alles rond. Tom kon een contract tekenen als fulltime mechanieker. Naar verwachting is hij tussen de 180 en 190 dagen van huis en dat betekent helaas, dat hij onze ploeg niet meer wekelijks kan ondersteunen.

Het is een geweldige kans die hij zeker met twee handen moet aanpakken. Het bestuur, de renners en begeleiding wensen Tom dan ook heel veel plezier en succes bij Argos-Shimano. Bedankt voor je geweldige inzet  voor onze ploeg in de afgelopen jaren en geniet van deze nieuw uitdaging!