Clubicoon Marc Janssen gaat een stapje hoger op

Na 13 jaar betrokken te zijn geweest bij ons Sensa Kanjers voor Kanjers Team gaat Marc Janssen ons verlaten. We kunnen wel zeggen dat hij een clubicoon is, in het najaar van 2009 raakte hij betrokken bij de oprichting van ons team. En dertien jaar later zet hij zich nog steeds in binnen de club als voorzitter en ploegleider. In de afgelopen jaren heeft Marc nog meer functies vervuld, zo is hij ook zeven jaar coureur geweest binnen het team en was hij zo’n tien jaar verantwoordelijk voor de communicatie en PR.

Als ploeg zijn wij ontzettend trots dat Marc de overstap gaat maken naar het continentale niveau bij Allinq Continental Cyclingteam. Dit is een bevestiging dat we iets goed doen binnen de ploeg, aangezien zowel renners al begeleiding de stap naar het hogere niveau zetten. Talentontwikkeling, dat staat binnen onze ploeg centraal.

Vanuit de organisatie van Sensa Kanjers voor Kanjers willen we (onze) Marc Janssen enorm bedanken voor zijn inzet en het avontuur bij onze club. Veel plezier en succes, we gunnen je het van harte!

Transfernieuws Marc Janssen