Seizoen ten einde na Amersfoort Groeistad Klassieker

Het tweede wegseizoen van het Kanjers voor Kanjers Cyclingteam is ten einde. Zaterdag reed de ploeg de laatste klassieker van het seizoen: de Amersfoort Groeistad Klassieker. In deze wedstrijd kon onze ploeg niet verrassen. Bor Houwers werd op de 28e plaats de best geklasseerde renner. Wim Stroetinga wist de wedstrijd te winnen in een massasprint.

Onder herfstachtige omstandigheden vertrok de wedstrijd vanuit Amersfoort voor een koers over 155 kilometer. Deze omstandigheden zorgden voor een verbrokkeling van het peloton. Alleen Bor Houwers kon in de eerste groep finishen, hij werd 28e. Daan van den Esschert en Felix Wolbert werden respectievelijk 56e en 98e. Simon Bargeman, Marc Janssen en Nick Kweldam reden de koers niet uit.