Mark Schreurs versterkt team in 2014

Mark Schreurs fietst het komende jaar voor het Kanjers voor Kanjers Cyclingteam. De 23-jarige coureur komt over van het Croford Cyclingteam en heeft in het verleden onder andere bij de continentale formatie van Jo Piels gefietst. De Aaltenaar kijkt vol ambitie uit naar het komende seizoen en hoopt met zijn ervaring een steentje bij te kunnen dragen aan de ploeg.

Het afgelopen jaar kende hij, met name in het twee deel van het seizoen, een moeilijke periode vanwege een slepende knieblessure. Hierdoor is hij in de maanden juli, augustus en september niet aan koersen toegekomen. Deze problemen lijken na diverse onderzoeken langzaam te verdwijnen en het vizier kan hiermee volledig op  het seizoen 2014 worden gericht. Schreurs heeft in het verleden bewezen een ijzersterke renner te zijn die al diverse mooie uitslagen achter zijn naam heeft staan. Zo won hij in 2009 onder andere de Ster van Moerdijk en Rund um den Gaskessel en werd hij twee jaar geleden derde in de Arno Wallaard Memorial. Daarnaast is Mark de afgelopen jaren telkens een vaste waarde geweest voor zijn team, vanwege zijn allround kwaliteiten. Zo kan hij berg op lang met de besten mee en weet hij in de waaierkoersen ook vaak voorin mee te zitten.

Schreurs kijkt met vertrouwen toe op het seizoen dat komen gaat. De afgestudeerd podotherapeut hoopt in 2014 vooral zijn ervaring en kennis over te kunnen brengen op de jongere renners van de ploeg. Daarnaast heeft hij de ambitie om samen met het team, naast de clubcompetitie, ook in de vrije klassiekers om de prijzen mee te doen. Hierin hoopt Mark dat de ploeg vooral in de breedte een flinke stap gaat maken. Verder noemt hij het enthousiasme van het team als één van de belangrijkste redenen om voor deze ploeg te kiezen. Mark: “Ik kom hier in een ploeg waarvan ik de meeste renners al geruime tijd ken. Daarnaast is de goede sfeer en de prima organisatie van dit team van doorslaggevend belang geweest voor mijn keuze. Ik kijk dan ook met veel ambitie uit naar de eerste koersen van het komende jaar.”

Wij wensen Mark veel succes en een goede tijd bij onze ploeg.