Gezocht: verzorgers en mechaniekers m/v

Afgelopen dinsdag hebben wij op onze site de prachtige overstap van Tom Spekschoor gemeld: hij wordt mechanieker bij Argos-Shimano. Na drie jaar gaat hij onze ploeg verlaten, voor deze geweldig mooie kans. Het Kanjers voor Kanjers Cyclingteam is nu dan ook op zoek naar nieuwe begeleiders. Heeft u interesse om te helpen als mechanieker of verzorger? Lees dan verder voor meer informatie.

Zonder begeleiding geen koers voor onze renners. Dankzij het team van ploegleiders, verzorgers en mechaniekers zijn onze renners in staat om optimaal te presteren tijdens de wedstrijden. De basis van ons begeleidingsteam is op dit moment te smal. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe mechaniekers en verzorgers die wekelijks, maandelijks of af en toe willen helpen. Het mooiste is als geïnteresseerden beschikken over een licentie of deze eventueel willen behalen door middel van een cursus.

Mechanieker
De mechanieker zet voor de wedstrijd alle fietsen klaar en monteert onder andere de kaderplaatjes. Tijdens de wedstrijd gaat de mechanieker mee in de ploegleidersauto om renners met pech snel te voorzien van een nieuw wiel of een nieuwe fiets. Na de wedstrijd helpt de mechanieker met hand en spandiensten.

Verzorgers
De verzorger zorgt voor, tijdens en na de wedstrijd voor onze renners. Vooraf maakt de verzorger de bidons en de voedingszakjes klaar en tijdens de wedstrijd staat de verzorger in de bevoorrading met nieuwe bidons en eten. Ook na de wedstrijd helpt de verzorger de renners met de nodige zaken.

Meer informatie?
Kijk voor contactgegevens onder ‘Contact’ of mail naar cyclingteam@stichtingkanjersvoorkanjers.nl