Cyclingteam wint eerste prijs Rabobank Coöperatiefonds Aalten!

Het Kanjers voor Kanjers Cyclingteam heeft maandagavond de eerste prijs van het Rabobank Coöperatiefonds afdeling Aalten gewonnen. De ongeveer 300 aanwezige Rabobankleden brachten de meeste stemmen uit op ons wielerteam. Met de prijs kan het Kanjers voor Kanjers Cyclingteam voor volgend jaar een extra ploegleider-/materiaalwagen aanschaffen.

De vijf genomineerden stichingen en/of verenigingen kregen ieder zes minuten de tijd om hun nominatie te onderbouwen. Tijdens onze presentatie kwamen twee renners van het team door de zaal naar voren rijden, wat enthousiast ontvangen werd door het aanwezige publiek. Ook Stichting Kanjers voor Kanjers heeft kort uiteengezet wat het belang van het team voor hen is. Na de presentaties mochten de stemgerechtigde leden punten verdelen onder de vijf genomineerden.

Na een korte pauze maakten presentatrice Angelique Krüger (TV Gelderland) en Rabobank-directeur Olav Eerkes de winnaars bekend. Via deze weg willen wij iedereen die op ons gestemd heeft hiervoor hartelijk bedanken!

raboprijs